Värsked Pärnu uudised

Restoranide nädal toob Pärnusse ligi 10 000 külalist 

Linnaleht, 11. aprill 2019, 17:44
Pärnu restoranide nädala avas peakokkade õhtusöök.  Maanus Kullamaa
Selle nädala lõpuni kestval viiendal Pärnu restoranide nädalal tutvustatakse Pärnu söögikohti nii Eesti inimestele kui ka lähinaabritele.


Nädala jooksul pakutakse 29 restoranis erihinnaga kahekäigulist lõunat ja kolmekäigulist õhtusööki. Pärnu abilinnapea Rainer Aaviku sõnul tuleb restoranide nädalal suvepealinna maitseid nautima ligi 10 000 külalist.


Nädala avaüritusel, peakokkade õhtusöögil tehti kummardus kohalikule toorainele ja toodi lauale piirkonna parimad palad. Külalistele serveeriti tuntud metsikuid taimi üllatavas võtmes. Umberto peakokk Evari Tšetšin pakkus tammetõrudest valmistatud leiba, kikkaputkest tehtud suupisteid ja võililledest keedetud moosi. Villa Wesseti peakokk Mart Kukk serveeris suupisteid üllataval moel, muutes need osaks laudadele seatud dekoratsioonist. Ammende villa peakokk Herkki Ruubel pakkus külalistele seaverest valmistatud makroone, ajust tehtud kreemi ja õunasülti.

Vaata ka restoranide nädala kodulehte parnurestaurantweek.ee.

PÄEVATOIMETAJA

+372 614 4181
linnaleht@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtuleht.ee