Vahvlituutud valmivad kiiresti ja lihtsa vaevaga (Kristian Neemela)

Suvi on ideaalne aeg lustakate magusroogade katsetamiseks, mida on mõnus näpu vahelt süüa ja mis maitsevad nii suurtele kui ka väikestele. Toidublogija Kristian Neemela soovitab selleks puhuks valmistada kurgi-pirnikreemiga täidetud vahvleid, millel on suur šanss saavutada selle suve absoluutse lemmiku tiitel.

Nostalgiahõnguga vahvlituutud toovad päikese välja ka kõige vihmasemal päeval ja mis kõige parem – kõik see hea valmib ülikiiresti ja lihtsa vaevaga ning sellega saavad hakkama pere kõige pisemad vahvlisõbrad.

 Vaja läheb:

200 g naturaalset toorjuustu

100 g Valio Gefiluse kurgi-pirnikeefirit

60 vahtrasiirupit

50 g vahukoort

5 g želatiinipulbrit

6 krõbedat vahvlit

Valmistamine:

Kreemi valmistamiseks sega omavahel toasoe naturaalne toorjuust, Valio Gefiluse kurgi-pirnikeefir ja vahtrasiirup. Kaalu väikesesse kaussi 50 g vahukoort ja 5 g pulberželatiini ning jäta viieks minutiks paisuma. Seejärel sulata madalal kuumusel želatiin. Kui želatiin on täielikult sulanud, siis lase veidi jahtuda ning sega toorjuustu-keefirimassi hulka. Pane saadud segu pritskotti ja täida vahvlikoonused kreemiga.

 Retsept: Kristian Neemela

0 kommentaari

Kontakt

Telefon +372 614 4181
linnaleht@linnaleht.ee

Linnaleht sotsiaalmeedias